Turnir austria-Sportanlage Frauental

slika8

austria1

austria8

austria5

austria6

austria3

austria4

austria2Jučer smo sa našim zagićima 2005/2006 godište krenuli na naš prvi međunarodni turnir. Sa dobro raspoloženom djecom i roditeljima put nam je brzo prošao. Na turniru je bilo 10 ekipa, podjeljenih u dvije skupine. Mi smo bili smješteni u skupinu A sa domaćinima SV-Frauental 1, DSC, NK Trnovčica 2 i Gleinstatten.
Prvu utakmicu smo igrali protiv NK Trnovčice 2, koju smo pobjedili 1:0 i stvorili niz odličnih prilika. U drugoj utakmici smo izgubili 1:0 od DSC-a gdje smo bili punobolji, opet stvorili nekoliko prilika ali jednostavno lopta nije htjela u gol, da bi minutu prije kraja dobili gol iz slobodnog udarca sa pola igrališta. U trećoj utakmici smo pobjedili domaćina SV-Frauental 1 rezultatom 1:0, te u zadnjoj utakmici Gleinstatten 3:0. Naši zagići su prikazali možda i najljepšu igru na turniru, ali nisu imali sreće. Zatvorio se na kraju krug od tri momčadi gdje smo mi imali najlošiju gol razliku i nismo prošli dalje u polufinale.
Na kraju smo raspucavali penale za 5 mjesto, gdje je Dino obranio dva penala te smo na kraju bili 5.
Za kraj moramo pohvaliti organizatore na odličnom turniru i gostoprimstvu, te NK Trnovčicu s kojom smo putovali i družili se, isto tako i roditelje koji su cijelo vrijeme navijali i bodrili nas.
Ovo je za nas bilo jedno lijepo iskustvo, te se nadamo da ćemo uskoro ponovo negdje putovati.

NK Podsused-NK Trnovčica II 1:0 (B.Galeković)

NK Podsused-DSC 0:1

NK Podsused-SV-Frauental I 1:0 (F.Dragčević)

NK Podsused-Gleinstatten 3:0 (M.Kapuđija,M.Dolić,J.Kapuđija)

za 5 mjesto;penali: NK Podsused-Hengsberg 2:1 (L.Šitum,F.Dragčević)